| şikayetler! | |
|
+5sheker_cemre PoFuDuq erenci kız süper_gülçinci_admin girl 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
girl Admin
Mesaj Sayısı : 309 Ruh haliniz : Sanal hayvanınız : favorin : takımınız : HepsiCiLer Gücü? : Uyarı Sayısı : Rep Puanı: : 0 Puan: : 1115 Kayıt tarihi : 09/10/07
| Konu: şikayetler! Cuma Şub. 29, 2008 1:42 pm | |
| Şikayetlerinizi burada açıklayınız.... | |
|
| |
süper_gülçinci_admin -Alışması Gerek-
Mesaj Sayısı : 11 HepsiCiLer Gücü? : Uyarı Sayısı : Rep Puanı: : 0 Puan: : 0 Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Geri: şikayetler! C.tesi Mart 01, 2008 11:44 am | |
| Bakın bnm söylediğim şeye hala cvp gelmedi bu site benim ve aysunun sizler kimsinis yha.!!!! | |
|
| |
girl Admin
Mesaj Sayısı : 309 Ruh haliniz : Sanal hayvanınız : favorin : takımınız : HepsiCiLer Gücü? : Uyarı Sayısı : Rep Puanı: : 0 Puan: : 1115 Kayıt tarihi : 09/10/07
| |
| |
Mesaj Sayısı : 11 HepsiCiLer Gücü? : Uyarı Sayısı : Rep Puanı: : 0 Puan: : 0 Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Geri: şikayetler! Ptsi Mart 03, 2008 1:28 pm | |
| | |
|
| |
erenci kız Admin
Mesaj Sayısı : 402 Ruh haliniz : Sanal hayvanınız : favorin : HepsiCiLer Gücü? : Uyarı Sayısı : Rep Puanı: : 0 Puan: : 14 Kayıt tarihi : 17/02/08
| |
| |
girl Admin
| Konu: Geri: şikayetler! Çarş. Nis. 02, 2008 1:51 pm | |
| | |
|
| |
erenci kız Admin
Mesaj Sayısı : 402 Ruh haliniz : Sanal hayvanınız : favorin : HepsiCiLer Gücü? : Uyarı Sayısı : Rep Puanı: : 0 Puan: : 14 Kayıt tarihi : 17/02/08
| Konu: Geri: şikayetler! Çarş. Nis. 02, 2008 2:41 pm | |
| HEMDE KAnıtla bu sitenin senin olduğunu | |
|
| |
PoFuDuq Admin
Mesaj Sayısı : 6295 Ruh haliniz : Sanal hayvanınız : favorin : takımınız : HepsiCiLer Gücü? : Uyarı Sayısı : Rep Puanı: : 3 Puan: : 1114 Kayıt tarihi : 06/03/08
| Konu: Geri: şikayetler! Çarş. Nis. 02, 2008 5:20 pm | |
| | |
|
| |
erenci kız Admin
| Konu: Geri: şikayetler! Çarş. Nis. 02, 2008 8:04 pm | |
| süper_gülçinci_admin bu siteyi senin yaptığını kanıtlaaa | |
|
| |
sheker_cemre Admin
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 28 Yaş : 12 Ruh haliniz : Sanal hayvanınız : favorin : takımınız : HepsiCiLer Gücü? : Uyarı Sayısı : Rep Puanı: : 0 Puan: : 1106 Kayıt tarihi : 18/02/08
| Konu: Geri: şikayetler! Perş. Nis. 10, 2008 6:25 pm | |
| | |
|
| |
PoFuDuq Admin
Mesaj Sayısı : 6295 Ruh haliniz : Sanal hayvanınız : favorin : takımınız : HepsiCiLer Gücü? : Uyarı Sayısı : Rep Puanı: : 3 Puan: : 1114 Kayıt tarihi : 06/03/08
| Konu: Geri: şikayetler! Perş. Nis. 10, 2008 7:01 pm | |
| bencede | |
|
| |
*GüLçin*hepsi moderatör
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 29 Ruh haliniz : Sanal hayvanınız : favorin : takımınız : Burda mısın,Uzak ta mısın????? : HepsiCiLer Gücü? : Uyarı Sayısı : Rep Puanı: : 0 Puan: : 0 Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: şikayetler! C.tesi Haz. 07, 2008 5:36 pm | |
| ßence bu site hepsici_admin'in çünkü üye listesinde websitesinde bu sitenin adresi var | |
|
| |
girl Admin
| Konu: Geri: şikayetler! C.tesi Haz. 07, 2008 9:22 pm | |
| evet banim ama süper_gülçinci_admin'inde adı Miray! Adaşız.Ama inanmıyo benim yaptığıma.[ben onun sitesine üe olmuştum] | |
|
| |
PoFuDuq Admin
| Konu: Geri: şikayetler! Paz Haz. 08, 2008 10:06 am | |
| nasıl yani?anlamadım ben! | |
|
| |
girl Admin
| Konu: Geri: şikayetler! Paz Haz. 08, 2008 11:39 am | |
| ya şimdi ben bi siteye girmiştim.Baktım sitenin admini ile aadaşız üye oliim dedim.Üye oldum.Tabi kendi sitemi profilime yazınca geldi üye oldu böyle şeyler yazıyo! | |
|
| |
PoFuDuq Admin
| Konu: Geri: şikayetler! Paz Haz. 08, 2008 6:53 pm | |
| anladım hilecilik gibi bişiy senin olan şeyi kendi üstüne alıyo | |
|
| |
| Konu: Geri: şikayetler! Çarş. Haz. 18, 2008 2:35 pm | |
| Ya ne diosn sen ya kim hileci eer hepsici olmasaydın ben sna qsterirdim kapa şu çeneni sen ..! -------- tmm ben sze inanıyorm ama yemin ederimki bn qlçnci admindim htta ya of nasıl htlamassın ya aysuyu hatırlıomusun bri onu söölede aysu sna anlatsın of allahm ya ... | |
|
| |
PoFuDuq Admin
| Konu: Geri: şikayetler! Çarş. Haz. 18, 2008 4:32 pm | |
| bence kAPAMASI GERKEN VARSA SENSİ,N BASBAYA SENİN OLMAYAN BİŞİYİ ÜSTÜNE ALIYOSUN!lAFINI BİL KONUŞ YOKSA FENA OLUR ESAS SEN BENCE DUA ET BURASI KURALLARI OLAN Bİ SİTE ESAS BEN SANA NELER SÖLİYECEĞİMİ BİLİYORUM!EĞER DAHA FAZLA SİNİR BOZUCU ŞYLER YAZARSAN SENİ BANLARIM!aYAĞINI DENK AL eSAS SEN ŞU ÇENENİ KAPA TMMMIIIIIIIIII? | |
|
| |
| Konu: Geri: şikayetler! Çarş. Haz. 18, 2008 5:24 pm | |
| Bİ YERDE ADMİNSİN DİYE HAVALARA GİRME TAMAM MI VE Bİ YERED ADMİN OLDUN DİYEDE BŞKALARINI SUÇLAMAYA GEREKTE YOK ADMİNSEN BUNLARI BİLMEN LAZIMDI EĞER TECRÜBESİZSEN ÖĞRETİYİM ..! | |
|
| |
PoFuDuq Admin
| Konu: Geri: şikayetler! Çarş. Haz. 18, 2008 7:02 pm | |
| BİR KERE BEN ADMİNİM DİYE HAVALARA GİRMİYOM BEN İŞİMİ GAYET TE BİLİYORUM BENCE SEN ÜYE OLMAYI ÖĞRENSEN İİ EDERSİN ZATEN ARTIK SENİN GİBİ BİRİSİYLE UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM!SENİDE SUÇLAMIYORUM BEN DOĞRULARI SÖLÜYORUM!bASBAYA MİRAYIN KURDUĞU SİTEYİ ÜSTÜNE ALIYOSUN VARMI DAHA BUNUN ÖTESİ!EĞER BU SİTE SENİNSE KANITLA BENDE SÖZLERİMİ GERİ ALIRIM O ZAMAN!(AYRICA BÜTÜN ÜYELERDEN ÖZÜR DİLERİM KENDİ ADIMAA!BURASI TARTIŞMA YERİ DEĞİL BİLİYORUM AMA BURDA YAPILAN HAKSIZLIĞADA GÖREVİM OLARAK BURDA OLUŞAN HAKSIZLIĞA SON VERMEK İSTİYORUM) | |
|
| |
girl Admin
| Konu: Geri: şikayetler! Perş. Haz. 19, 2008 9:19 am | |
| arkadaşlar burası kavga yeri değil.Açık olan şey bu siteyi ben kurdum.Diğer Miray[adaşım] bu siteyi kursaydı o admin olurdu.Ve sitemizde Aysun fln yok!
Umarım konu anlaşılmıştır... | |
|
| |
YoShY-Ji Ve ArDa-Jı Admin
Mesaj Sayısı : 1198 Yaş : 29 Yaş : 13 Ruh haliniz : Sanal hayvanınız : favorin : takımınız : HepsiCiLer Gücü? : Uyarı Sayısı : Rep Puanı: : 0 Puan: : 1100 Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: şikayetler! Perş. Haz. 19, 2008 1:04 pm | |
| biiz sana inanıoruz miraycım (hepsici_admin) cnm boşver takmayın o kızı kafaya yha yazar yazar bigün susar eğer yalan sölüosa ztn yalancınn mumu yatsıya kdr yanar:D:D:D | |
|
| |
| Konu: Geri: şikayetler! Perş. Haz. 19, 2008 6:02 pm | |
| tmm siz ööle sanın bnm içn önmli deil bnm zten stelerm çok var , ayrca her önüne qelende admn olamaz admn olmak içn ,! Tecrübe ,Özgüven ,Güven qerekr ..! [mrycm [adaşm] sözm sna deqil ! | |
|
| |
YoShY-Ji Ve ArDa-Jı Admin
Mesaj Sayısı : 1198 Yaş : 29 Yaş : 13 Ruh haliniz : Sanal hayvanınız : favorin : takımınız : HepsiCiLer Gücü? : Uyarı Sayısı : Rep Puanı: : 0 Puan: : 1100 Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: şikayetler! Cuma Haz. 20, 2008 10:28 am | |
| ya kızım sen snki çok biliyosunda admin olmayı bide bise sölüo ya admin şöle olunur diee iz bilioruz cnm admin olmayı sen mrk etme ltfn sürekli adminlik nası olur die ders verme bize isteyen yok herkes gayet ii bilio ayrıca snn için öenmli deilse ve snn birsürü siten varsa nie burda kargaşaya ndn olusun yha ayırca biz her önüne gln admin olabilir die bişe demedik VE LÜTFEN BİZE ADMİNLİK DERSLERİ VERMEEEEEE!!!BİZ BİLİORUZ TMMM MIII
(HEPSCİ_ADMİN VE DİER ADMİNLER SİZDEN ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLİORUM AMA BU KARGAŞAYI YARATMAYA HAKKI YOK ONUN VE BNM ARKIM OLAN YOSHY_KOLİK ARKIMA DA LAF SOKMAYA HAKKI YOK NE ZMNDAN BERİ SABREDİRUM PATLADIMM YANE:d LTFN BNİ AFFEDİN ÇOK ÖZÜR DİLERİM CANLARIMM) | |
|
| |
| Konu: Geri: şikayetler! Cuma Haz. 20, 2008 11:28 am | |
| Sizin qbi patavatszlarla uuuraşmam bnm szden daa önmli işlerm vr zten Bye cnlarm | |
|
| |
| şikayetler! | |
|